Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Вітаємо жителів та гостей Кутської громади з чудовим святом – з Днем вишиванки!

Вітаємо жителів та гостей Кутської громади з чудовим святом – з Днем вишиванки!

Українська вишиванка – національна святиня! Особливого значення це свято набуло під час війни. Зараз ми як ніколи усвідомлюємо важливість національної ідентичності. Усвідомлюємо, на скільки важливо берегти культуру своєї Батьківщини. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.

Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Цей традиційний одяг також є символом боротьби українців за свободу та незалежність. В Україні цей день відзначається в третій четвер травня. Цьогоріч – День вишиванки припадає на 16 травня.

І цього дня з гордістю за свою державу, з пошаною до вікопомних традицій українського народу ми вдягаємо наше національне вбрання. Змінюються часи, змінюються люди і суспільство. Та незмінним залишається почуття поваги та любові до України – прадавньої, прекрасної землі наших батьків.

Пам’ятаймо та примножуймо добрі традиції, передаваймо їх нашим нащадкам. Здоров’я всім та радості, натхнення та позитивних емоцій, перемоги та миру рідній Україні!

З Днем вишиванки! Разом до Перемоги!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *