Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Впродовж 2022 року на підприємства, які перемістили свою діяльність на Прикарпаття, працевлаштовано 159 осіб

Впродовж 2022 року на підприємства, які перемістили свою діяльність на Прикарпаття, працевлаштовано 159 осіб

Івано-Франківською обласною службою зайнятості налагоджено співпрацю з 98 роботодавцями, які перемістили свою діяльність в Івано-Франківську область з територій України, де ведуться бойові дії або де є загроза бойових дій (13 підприємств на даний час повернулись на попереднє місцезнаходження).

Працівниками служби зайнятості з релокованими роботодавцями проведено 217 робочих зустрічей та отримано інформацію про оперативну та перспективну потребу в 309 працівниках. Впродовж 2022 року за сприяння служби зайнятості на підприємства, які перемістили свою діяльність на Прикарпаття, працевлаштовано 159 осіб, в т.ч. 30 – внутрішньо переміщених.

На даний час на Прикарпатті залишились працювати 85 релокованих піприємств.

Якщо ви шукаєте роботу або ж маєте потребу в працівниках, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням http://surl.li/cbiiq).

Консультації з питань пошуку роботи ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-4033.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *