Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЮВІЛЕЙНИЙ БОКСЕРСЬКИЙ ТУРНІР у КУТАХ ПРОЙШОВ на ВИСОКОМУ РІВНІ

ЮВІЛЕЙНИЙ БОКСЕРСЬКИЙ ТУРНІР у КУТАХ ПРОЙШОВ на ВИСОКОМУ РІВНІ

Патріотизм, сила, мужність, бажання захищати своїх рідних, свій національний прапор та свою Батьківщину формуються змалку. Всеукраїнський турнір із боксу пам’яті судді міжнародної категорії AIBA Андрія Глебчука, присвячений Дню Державного Прапора та 30-й річниці Незалежності України, продемонстрував, що така юна зміна зростає та міцніє.

Змагання вийшли справді представницькими: 42 півфінальні поєдинки відбулися у перший день змагань та рівно стільки ж – сьогодні, 21 серпня, з яких 27 поєдинків – фінальних, 8 – за третє місце та 7 матчевих зустрічей (спарингів задля набуття досвіду).

Одразу 11 вихованців Кутської школи боксу потрапили до фіналу у своїх вагових категоріях. Одну золоту медаль вони забезпечили собі ще до старту фінальних поєдинків. В основному бою зійшлися Д. Оринчук та М. Босович – заключна фінальна пара турніру. Переможцями стали обоє, бо судді зафіксували рівну за очками, бойову нічию. Золоті медалі завоювали для нашої громади також Ю. Кушнірчук, В Попенюк, Р. Зазубик, Д. Хаменушко, срібні – А. Штеф’юк, Б. Полатайчук, А. Соколов, Д. Комкін та А. Фединчук.

Так, понад 100 спортсменів-учасників із України, Білорусі та Латвії прибули до нашої громади, але бажаючих, за словами тренерів Кутських боксерів ДМИТРА ЛУЦЬКОГО та СЕРГІЯ ЦИКАЛЯКА, взяти участь у турнірі було набагато більше, довелося навіть декому відмовити, коли стало зрозуміло, що бої можуть тривати до пізньої ночі.

«Ювілейний боксерський турнір у Кутах пройшов на високому рівні. Цей рівень підвищується з року в рік. Стверджую це, бо пам’ятаю ще змагання, що проходили у місцевому Будинку культури та на Літньому критому майданчику. Особливо варто відзначити організацію турніру та якість рингу, на якому відбувалися поєдинки», – каже головний суддя змагань ВОЛОДИМИР ВОСТРЕЦОВ, заслужений фахівець фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України, суддя національної категорії, майстер спорту СРСР.

Серед почесних гостей турніру СЕРВІН СУЛЕЙМАНОВ – п’ятиразовий чемпіон України, чемпіон світу, учасник Літніх Олімпійських ігор, майстер спорту міжнародного класу та ІВАН СЕРЕДА – срібний призер чемпіонату СРСР, майстер спорту.

Селищний голова Дмитро Павлюк зазначає: «Такі турніри, як нинішній, – це чудова школа виховання мужнього пілростаючого покоління. Багато дітей і юнаків, які ставали переможцями та призерами змагань у Кутах, нині відомі спортсмени, тренери, успішні молоді люди. Хочу подякувати всім, хто організував турнір, надав спонсорську допомогу. Дякую головному судді, суддям, тренерам, учасникам змагань, гостям нашої громади та всім шанувальникам боксу. Ще раз вітаю переможців і призерів та їхніх наставників. До нових зустрічей на рингу і поза ним!».

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *