Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Заклад загальної середньої освіти Кутської ТГ серед переможців відбору 

Заклад загальної середньої освіти Кутської ТГ серед переможців відбору

Довгоочікуваний момент на який чекали усі учасники

У рамках реалізації проєкту «Не залишити нікого осторонь», який проводиться Всеукраїнським демократичним форумом за підтримки Тайваню та Миколи Княжицького сьогодні, 12 липня, завершився відбір учителів інформатики закладів загальної середньої освіти для участі у І етапі проєкту. Незалежна конкурсна комісія викладачів Українського католицького університету обрала 24 школи учасниці:

14 шкіл із Львівської,

6 з Івано-Франківської,

4 з Полтавської областей.

Львівських 10 шкіл, 4 із громад області, із міста Івано-Франківськ 1 школа і 5 із області, і по дві школи із міста Полтава та Полтавської області.

Відрадно, що серед переможців проєкту є Старокутський ліцей Кутської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області.

Загалом, на конкурс подали заявки 143 заклади освіти із трьох областей. Із усіх кандидатів комісія обрала 40 шкіл, з вчителями та адміністрацією яких провели співбесіди.

Вчителі інформатики Старокутського ліцею матимуть можливість підвищити кваліфікацію з ІТ в Українському католицькому університеті. А після закінчення навчання організатори обіцяють цінні подарунки.

Вітаємо Старокутський ліцей та бажаємо плідного навчання в процесі реалізації проєкту.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *