Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАВЕРШАЛЬНЕ У ПЕРШОМУ ПІВРІЧЧІ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАВЕРШАЛЬНЕ У ПЕРШОМУ ПІВРІЧЧІ

Сьогодні, 25 червня, пройшло засідання виконавчого комітету міської ради під скеруванням селищного голови Дмитра Павлюка. До порядку денного виконкому ввійшли питання, підготовлені у службі у справах дітей; фінансовому відділі; відділі освіти; відділі культури, туризму, молоді та спорту; відділі організаційної роботи, документообігу та контролю апарату селищної ради.

Прийняті рішення про закріплення права користування житлом за дітьми-сиротами та призначення опікуна над майном дітей, а також про взяття під соціальний супровід сім’ї, що опинилась у складних життєвих обставинах.

Узята до відома інформація про організацію гарячого харчування дітей у закладах освіти в 2020-2021 н. р. та озвучені завдання на 2021-2022 навчальний рік.
Затверджений план заходів щодо складання прогнозу бюджету Кутської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки, а також план роботи відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради на II півріччя 2021 року.

Надалі члени виконкому розглянули заяви та відношення, які надійшли від громадян. Зокрема 18 рішень, ухвалених із цього приводу, стосувалися уточнення та присвоєння адресних номерів житловим будинкам, надання одноразової матеріальної допомоги, надання статусу особи, яка проживає на території населеного пункту, якому надано статус гірського, та інших питань.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *