Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Згідно зі Статутом Кутської селищної територіальної громади 12 липня є Днем села Малий Рожин та День села Розтоки

Згідно зі Статутом Кутської селищної територіальної громади 12 липня є Днем села Малий Рожин та День села Розтоки

Шановні жителі сіл Малий Рожин та Розтоки, дорогі земляки! День села – особливе свято, яке об’єднує всіх жителів нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалося. Історія кожного села є частинкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі та працьовиті люди.

Цього року ми не святкуємо День села зі зрозумілих причин, в нашій країні війна. На превеликий жаль, війна внесла в наше життя свої корективи та відповідні правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та звістками. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає повідомлення від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої зусилля та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу! Впевнений, попереду у нас ще багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі!

Дорогі земляки, бажаю вам та вашим родинам миру, добробуту та злагоди. Нехай щастя, любов та достаток будуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

Зі святом! Слава Україні!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *