Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Кутська селищна територіальна громада передала захисникам на передову автомобілі

Кутська селищна територіальна громада передала захисникам на передову автомобілі

Кутською селищною радою, за період російської агресії проти України, через Косівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки в зону бойових дій для наших бійців було відправлено 21 автомобіль.

Також по одному вантажному автомобілю передали для ЗСУ волонтер Володимир Угринюк та підприємці сіл Розтоки, Великий Рожин. Частина авто, які після експлуатації отримали технічні несправності відправляються назад у громаду для подальшого їх ремонту. Є й такі транспортні засоби, які потрапили під обстріли та знищені повністю.

До допомоги у придбанні автомобілів долучилися небайдужі жителі громади, підприємці, волонтери, Фонд Оперативної Національної Допомоги Діани Макарової, за сприяння та організації Василя Вітенко жителі Тюрингії (Німеччина), ГО «Своє місто», Андрій Филищук, Ігор та Галина Яремій зі Швеції, церковні громади УГКЦ «Пресвятої Тройці» Кути, Церква «Святого Володимира Великого «ПЦУ»» Кути, УГКЦ «Преображення Господнього» Старі Кути, УПЦ Храм «Введення Пресвятої Богородиці» Тюдів, УГКЦ «Різдва Пресвятої Богородиці» Тюдів, УПЦ «Архістратига Михаїла» Розтоки, ЦПУ «Святого Великомученика Дмитрія Солунського» Великий Рожин.

За поставку транспортних засобів для потреб ЗСУ під час мобілізації Косівським районним ТЦК та СП Кутську селищну раду нагороджено грамотою.

Окрім, приблизно 20 одиниць автомобілів було придбано за кошти жителів громади, волонтерів та передано в користування військовослужбовцям з нашої громади, які гідно захищають Україну.

Дякуємо усім хто оперативно реагує, долучився та долучається на потреби наших захисників, збирає кошти, займається організаційною роботою, доставкою авто та їх ремонтом, надає пальне.

У цей складний час ми щоденно робимо все для того, щоб допомогти нашим захисникам і захисницям здолати ворога та наблизити нашу Перемогу.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *