Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановна громадо! Сьогодні в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ми згадуємо та вшановуємо живих ліквідаторів цієї жахливої техногенної катастрофи та молимося за полеглих у боротьбі з “мирним” атомом.

У далекому вже 1986 році Україна втратила частину своєї території, яка внаслідок Чорнобильської катастрофи стала непридатною для проживання, а також тисячі людських життів, яких вбив і вбиває досі ніби “мирний” атом. Це жахлива трагедія 20 століття.

Сьогодні ми переживаємо найбільшу трагедію 21 століття – повномасштабне російське вторгнення. І знову, так як у 1986, але вже відкрито кремлівський режим вбиває десятки тисяч українців, робить безлюдними сотні тисяч квадратних метрів української землі. Коли «мирний» атом виявився «на волі», на боротьбу з невидимим ворогом звідусіль їхали героїчні люди.

Так і в нинішній війні українські воїни – Герої зупинять московських окупантів, врятують Україну та світ від катастрофи. Шановні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та постраждалі внаслідок неї, у ті віддалені часи ви продемонстрували – і продовжуєте демонструвати нині – неймовірну силу і дух, чим заслужили шанобливе ставлення до себе.

Дякую вам за вчинок-подвиг задля всього живого на землі та хочу побажати здоров’я, миру, добра, злагоди, віри у краще.

Перемоги нам! Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі. Слава героям-чорнобильцям!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *