Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з нагоди відзначення Дня Героїв України

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з нагоди відзначення Дня Героїв України

23 травня в Україні відзначають День героїв. Це свято встановлено на честь борців за свободу і незалежність нашої держави, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність, і продовжують робити це нині.

Це дата лицарів Київської Русі, козаків гетьманської доби, січових стрільців, воїнів армії УНР, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та, безумовно, сучасної російсько-української війни. Тому День героїв зараз як ніколи важливий і актуальний, оскільки нині триває повномасштабна війна з РФ, у якій українські воїни дають гідну відсіч.

День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незламності Української Нації. 2023 року це свято має особливу цінність, адже всіх громадян країни можна назвати героями, які по-своєму протистоять російській окупації.

Дякую всім, хто зі зброєю в руках б’ється проти російських загарбників. Велика подяка та шана тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *