Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

ШАНОВНА ГРОМАДО! Сьогодні в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, адже збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

Сучасна російсько-українська війна триває від 2014 року. Повномасштабне вторгнення російських військ на територію України в лютому 2022 року відкрило нову сторінку героїзму, стійкості та, на жаль, втрат України в боротьбі за суверенітет і соборність. Безперечно, це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана. Однак це нагода для всіх нас разом зробити усе можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед.

Вшановуючи пам’ять загиблих всіх часів, ми низько схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за єдину, неподільну, незалежну Україну. Пишаємося нашими захисниками, їхньою силою та жертовністю. Співчуваємо їхнім родинам, сім’ям, побратимам.

Пам’ятаємо загиблих… Шануємо живих…

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *