Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Новим 2024 роком

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Новим 2024 роком

ШАНОВНА ГРОМАДО! Ось і завершується 2023 рік. Ми знову перегортаємо ще одну сторінку нашої історії життя та, на жаль, вкотре входимо в новий рік у стані війни. Але ми сильні і обов’язково вистоїмо, і захистимо нашу землю разом!

Сьогодні я хочу подякувати жителям Кутської громади, підприємцям за патріотизм, співпереживання, підтримку Збройних сил України, волонтерам за те, що попри небезпеку доправляють допомогу нашим воїнам, духовенству за щоденну молитву про наших оборонців і настання миру.

Особливі слова подяки – Захисникам та Захисницям за те, що даруєте шанс на життя прийдешнім поколінням у вільній незалежній Україні. Низько схиляю голову перед нашими полеглими Героями. Їхній подвиг назавжди увійде в новітню історію нашого народу.

Хай 2024 рік здійснить найголовнішу мрію всіх українців – ПЕРЕМОГУ! Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку, благополуччя, добра. Вірмо у свої сили, Божу допомогу, вірмо, що у Новому році всі наші мрії про Перемогу обов’язково здійсняться!

З Новим роком! Слава Україні!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *