Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

17 грудня ц.р. в Долинській міській територіальній громаді відбулася Конференція «Співробітництво та місцевий розвиток»

17 грудня ц.р. в Долинській міській територіальній громаді відбулася Конференція «Співробітництво та місцевий розвиток», організована Долинською міською радою та Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття, в якій взяли участь селищний голова Дмитро ПАВЛЮК та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій ВАСИЛЬКЕВИЧ.
В рамках заходу йшлося про шляхи вирішення складних для громад проблем. Також керівники територіальних громад ділилися власним досвідом та здобутками в роботі.
Однією з важливих тем, яка була висвітлена виконавчим директором місцевої асоціації органів місцевого самоврядування “Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття” Ігорем МЕЛЬНИЧУКОМ це – підтримка громад Прикарпаття програми U-LEAD з Європою, інструменти регіонального та місцевого розвитку, результати впровадження децентралізації, проєкти та програми загальнодержавного й транскордонного співробітництва, зокрема з Словакією.
В прямому ефірі учасників вітав та мав розмову про напрямки взаємодії інституцій України та Словацької Республіки директор Словацько-Європейської культурної асоціації Ing. Eduard BURAS.
Підсумковий форум був для керівників громад не лише своєрідним звітом про свою роботу та досягнення, а й платформою для обміну досвідом роботи.

 

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *