Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

24 травня, відбулося нагородження вихованців та викладачів Кутської дитячої художньої школи імені Івана Брошкевича

24 травня, відбулося нагородження вихованців та викладачів Кутської дитячої художньої школи імені Івана Брошкевича

Голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, Кутський селищний голова Дмитро Павлюк та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк відвідали Кутську дитячу художню школу імені Івана Брошкевича.

Дітей та викладачів нагородили за активну участь у різноманітних мистецьких конкурсах, які проходили на місцевому, всеукраїнському та міжнародних рівнях. Зі своїми лотами виступили й на благодійному аукціоні на підтримку 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс. На аукціон учні художньої школи запропонували три лоти: міні-гобелен, декоративне панно та картину, розписану на склі, котрі були реалізовані на суму у 17,5 тис.грн.

Голова райдержадміністрації Наталія Кучма, голова селищної ради Дмитро Павлюк і начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Володимир Подоляк вручили юним вихованцям грамоти, дипломи та пам’ятні подарунки за зайняті призові місця у всеукраїнському та міжнародних конкурсах, зокрема дипломи І ступеня в українсько-болгарському конкурсі «Весняне сузір’я» та українсько-канадському конкурсі «Торонто», які проводилися дистанційно. Дипломи ІІ та ІІІ ступенів діти отримали за перемогу у всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Вижницька палітра».

Подяки отримали і директор Кутської дитячої художньої школи Марія Михайлишин, викладачі Марта Чорней, Тетяна Березюк, Діана Воротняк.
Творчого натхнення юним майстрам! Разом переможемо!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *