Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЦІКАВА ЗУСТРІЧ

У Кутській школі мистецтв відбувся надзвичайно цікавий захід – творча зустріч із співачкою, композиторкою, Народною артисткою України Лесею Горовою
Урочисте дійство відкрила директорка Кутської школи мистецтв Людмила Миронюк. Вона представила Народну артистку України Лесю Горову.

Присутніми на зустрічі були голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та Кутський селищний голова Дмитро Павлюк, які, у свою чергу, привітали українську співачку, подякували композиторці за її чудову творчість, патріотизм, позитив.

На зустрічі Леся Горова презентувала свою нову пісенну збірку «Україна – це світло», а в подарунок Народній артистці України учні Кутської школи мистецтв виконали твори із попередньої збірки композиторки «Відчинилося життя». Вона пише пісні для молодих виконавців, дітей, а також інструментальну музику, її пісні звучать у радіоефірах та телебаченні.

Леся Горова подарувала присутнім свої пісні про кохання, життя, патріотизм. Розповіла багато смішних і цікавих історій зі свого життя.
Співачка виступала з концертною програмою перед нашими бійцями у зоні АТО. Їм, а також подіям Майдану композиторка присвятила чимало своїх творів. Пісня «Солдатику мій» стала оберегом для тих , хто воює з ворогом.

Зараз виступає на підтримку ЗСУ. У турне українську співачку супроводжували доньки Лідія та Зоряна Опанасенко, композитор, піаністка, викладач Київської музичної школи № 35 – Лариса Іваненко. Творчу зустріч у Кутах Лесі Горовій організувала директорка Мистецької школи м. Вижниця – Наталія Додяк.

На завершення Л.В. Горова подарувала дітям свої автографи і сфотографувалася на згадку. Цей захід був надзвичайно цікавим – як для дітей, так і для дорослих.

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *