Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЧАС ПЛИНЕ, А ПАМ’ЯТЬ ЗАЛИШАЄТЬСЯ…

ЧАС ПЛИНЕ, А ПАМ’ЯТЬ ЗАЛИШАЄТЬСЯ…

9 років тому путінський режим не зрозумів, що українці – вільні люди і за свою свободу та свою державу битимуться відважно і безкомпромісно. Вічна шана нашим Героям Небесної Сотні, які поклали життя за майбутнє України – європейське і демократичне.

Ще тоді Україна показала, що вона держава сильних і сміливих людей, а вже сьогодні, через 9 років, українці вражають світ своїм героїзмом і непохитністю.

Сьогодні, з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Кутській громаді проведено тематичний захід. У рамках заходу отець Михайло Будзан та отець Андрій Демчук провели поминальну панахиду за загиблими під час Революції Гідності. Керуючий справами виконавчого комітету Кутської селищної ради Ярослав Бринський виступив зі словами вшанування пам’яті Героїв.

Декламували вірші, виконували тематичні пісні вихованці і викладачі Кутської школи мистецтв та народно – аматорський ансамбль бандуристок «Сонячна струна» Будинку культури селища Кути.

Опісля, вихованці Кутської художньої школи імені Івана Брошкевича та учні Кутського ліцею провели традиційну тиху акцію «Ангели пам’яті». Безмежна повага та честь кожному, хто б’ється за Україну. І вічна пам’ять тим, хто у цій боротьбі віддав найцінніше – своє життя.

Герої не вмирають…

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *