Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Щодень Україна втрачає мужніх і талановитих, вірних і незламних…

Щодень Україна втрачає мужніх і талановитих, вірних і незламних…

І знову нестерпний біль від страшної звістки, яка сколихнула Кутську громаду. Втрата, біль якої неможливо заглушити. 15 лютого на Донецькому напрямку, внаслідок штурмових дій противника, гідно виконуючи свій військовий обов’язок, загинув наш земляк Микола Миколайович КАЛИНИЧ, 25 жовтня 1993 року народження, уродженець села Великий Рожин. Заступник командира бойової машини – навідник-оператор.

Микола хотів захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. Відважний Герой мужньо захищав кордони від ворога. І понад усе бажав миру на Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх рідних. Та, на жаль, не судилось…Герой віддав власне життя за нас з вами, за наш спокій та незалежність.

Миколу не дочекалися дружина, мати, брати, сестри, вся родина, друзі, побратими, рідний край. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі… Світлий спомин про мужнього земляка залишиться в наших серцях назавжди. Вічна пам’ять і слава Герою. Глибокі співчуття рідним та друзям Героя.

Сумуємо разом з вами. Схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який віддав життя в ім’я України!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *