Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Депутати розглянули 9 питань. З усіх прийняті відповідні рішення

Депутати розглянули 9 питань.
З усіх прийняті відповідні рішення

Сьогодні, 27 травня, у приміщенні Кутського професійного ліцею відбулося пленарне засідання сьомої сесії Кутської селищної ради VIII демократичного скликання.
До порядку денного увійшли 9 питань, з урахуванням «Різного».

Внесені зміни до бюджету Кутської селищної громади. Відповідно до них зокрема збільшені кошторисні призначення на оплату поточного ремонту доріг, топографічних планів масштабу, для виготовлення робочого проекту та проведення його експертизи з метою подальшого капітального ремонту нежитлових приміщень для влаштування Центру надання адмінпослуг (Центру Дії).
Додаткові кошти також будуть направлені на виплату заробітної плати працівникам закладів дошкільної освіти «Гуцулочка» та «Покутянка», а також педпрацівникам, які працюють в установах загальної середньої освіти.

Також збільшені кошторисні призначення на оплату комунальних платежів для закладів культури.

Затвердили депутати технічну документацію щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності Кутської селищної ради (щодо влаштування ЦНАПу).
Черговими рішеннями утворені Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кутської селищної ради та комунальне підприємство «Місцева пожежна охорона».

Проголосували представники депутатського корпусу за надання відділу «Центр надання адміністративних послуг» дозволу на здійснення повноважень із Державної реєстрації актів цивільного стану громадян усіх населених пунктів громади. Це означає, що приблизно з початку липня цього року за свідоцтвом про шлюб, свідоцтвом про народження і свідоцтвом про смерть уже не потрібно буде їздити до райцентру – м. Косова.

Після цього депутати перейшли до розгляду заяв і звернень громадян. 40 із 42 рішень земельного характеру – позитивні. Не прийняті рішення тільки щодо передачі в оренду двох земельних ділянок у центрі міста з метою будівництва на них гаражів.

Були виступи та повідомлення у «Різному».
Наступні два пленарні засідання восьмої сесії Кутської селищної ради VIII демократичного скликання заплановані на 24 та 30 червня.

Пресслужба Кутської селищної ради

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *