Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Діти Героїв-Захисників Кутської громади взяли участь у спортивно-оздоровчому заході в рамках реалізації проєкту «Турбота про родину Героя»

Діти Героїв-Захисників Кутської громади взяли участь у спортивно-оздоровчому заході в рамках реалізації проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого головою Івано-Франківської облдержадміністрації Світланою Онищук.

Захід провели у спортивному залі Старокосівського ліцею. Змагання розпочали спільним виконанням Гімну України та вітальними словами радника голови облдержадміністрації Володимира Веркальця і заступника Косівського міського голови Володимира Петричука.

У дружній атмосфері юні спортсмени весело проводили час, фізично рухалися, виборюючи першість у спортивних естафетах, демонстрували свою завзятість та наполегливість. За палке бажання перемогти та майстерність в ігрових видах спорту дітей відзначили грамотами та пам’ятними подарунками.

За неабияку активність та любов до спорту юні спортсмени та спортсменки отримали у дарунок смаколики від підприємиці Лідії Ярич. У фізкультурно-оздоровчому заході діти Кутської громади дружньо змагалися з дітьми Косівської територіальної громади.

Спортивні естафети у Старокосівському ліцеї відбулися за сприяння Івано-Франківської облдержадміністрації, ОЦФЗН «Спорт для всіх» та за підтримки Косівської міської ради, Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко» і дирекції закладу освіти.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *