Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Дмитро Павлюк привітав медичних працівників із професійним святом

Дмитро Павлюк привітав медичних працівників із професійним святом

Сьогодні, 17 червня, напередодні Дня медичного працівника, який офіційно відзначається у цю неділю, Кутська селищна рада в особі селищного голови Дмитра Павлюка привітала медпрацівників КНП «Кутська міська лікарня», ветеранів медичної галузі з професійним святом.

«З давних давен праця лікаря була і залишається найгуманнішою та найпотрібнішою. Так, вона складна, відповідальна, жертовна, тому завжди перебуває в полі зору суспільства. Лікарі, фельдшери, медсестри – у ваших руках здоров’я та життя людей, а отже, і здоров’я нації», – зазначив Дмитро Павлюк.

Селищний голова висловив безмежну вдячність всім працівникам медичної галузі за професіоналізм та відданість справі, за невтомну працю та щире відкрите серце, побажавши міцного здоров’я, оптимізму, наснаги, злагоди і благополуччя.

Цьогоріч із бюджетів різних рівнів (в тому числі з бюджету громади) для медичної галузі виділені 758 тис. грн. на оплату за енергоносії, 50 тис. – на забезпечення фінансування програми «Безкоштовні ліки», 327,9 тис. грн. – на закупку інсуліну. Також на ремонт ФАПів буде додатково виділено 20 тис. гривень.

Почесними грамотами Кутської селищної ради з нагоди Дня медичного працівника за сумлінну працю, успіхи в роботі нагороджені Ігор Грабовецький – директор КПН «Кутська міська лікарня», Василь Бернюга – заступник директора КНП «Кутська МЛ», Любов Чоборяк – завідувачка амбулаторії ЗПСМ (с. Тюдів), Ярослава Том’юк – завідувачка неврологічного відділення, Наталія Геркалюк – лікарка загальної практики сімейної медицини амбулаторії ЗПСМ (смт. Кути), Лілія Томащук – завідувачка ФАПом (с. Слобідка).

Водночас медпрацівники отримали почесні грамоти та відзнаки обласного і державного рівня з рук директора Кутської міської лікарні Ігоря Грабовецького, який теж привітав своїх колег із професійним днем.

Пресслужба Кутської селищної ради

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *