Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У Кутському ліцеї відбулося урочисте вручення свідоцтв і медалей

У Кутському ліцеї відбулося урочисте вручення свідоцтв і медалей

Цьогоріч 13 випускників 11-го класу Кутського ліцею отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту, з них троє – золоті та срібні медалі. Золоті відзнаки вручені Христині Балагурак і Вікторії Кирилюк. Срібна – Олександру Ватащуку.

Сьогодні, 17 червня, в урочистій атмосфері почесну місію з вручення свідоцтв, медалей, похвальних грамот з хімії, інформатики та технології виконали керівники закладу освіти – директор ліцею Світлана Андрусяк і заступник директора з навчально-виховної роботи Марія Панчук.

Свідоцтва про базову середню освіту отримали 37 учорашніх дев’ятикласників, семеро з яких – свідоцтва з відзнакою.
Від імені керівництва Кутської селищної ради випускників привітав Ярослав Бринський, керуючий справами виконавчого комітету, зазначивши, що попереду у них нові вершини та нові досягнення, непросте доросле життя, адже доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Також Ярослав Бринський, вже у якості голови ради ліцею, побажав дітям стати успішними, а їхнім батькам радіти цим успіхам. Заодно подякував за докладені зусилля усім педагогам, вихователям, технічним працівникам закладу.
З напутніми словами звернулися до вчорашніх школярів колишній директор закладу освіти Лук’ян Юсипчук та нинішня очільниця ліцею – Світлана Андрусяк.

Хай Бог благословить усі добрі починання сьогоднішніх випускників, як благословили їх у добру путь всечесні отці.
Та, як би склалася доля, варто пам’ятати, що основне – це бути і зоставатися справжніми патріотами України та справжніми людьми.

Пресслужба Кутської селищної ради

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *