Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ДМИТРО ПАВЛЮК УЗЯВ УЧАСТЬ У РОБОТІ КОНФЕРЕНЦІЇ В КОСМАЧІ

ДМИТРО ПАВЛЮК УЗЯВ УЧАСТЬ У РОБОТІ КОНФЕРЕНЦІЇ В КОСМАЧІ

Кутський селищний голова Дмитро Павлюк узяв участь у конференції «Співробітництво та місцевий розвиток територіальних громад Прикарпаття», яка вчора, 4 червня, пройшла у Космачі.

Окрім голів територіальних громад Прикарпаття, серед її учасників –представники інституцій України, які працюють у напрямку регіонального розвитку.

Присутні розглянули питання взаємодії та використання інструментів підтримки у напрямку регіонального розвитку та розвитку громад, застосування IT інфраструктури для продуктивної роботи в громадах у рамках проєкту «Впровадження інструментів громадських технологій у процесах прийняття рішень місцевого розвитку територіальних громад Прикарпаття», що реалізовує Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття. Втіленню проєкту сприяє Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

«Конференція була корисною з усіх поглядів, – каже Дмитро Павлюк. – Окрім навчання, розгляду важливих питань, цікавих спікерів, відбулося чимало нових знайомств, зустрічей та неформального спілкування. Та й сам Космач, весь космацький край – неперевершені! Окрема вдячність голові Космацької ОТГ Дмитру Мохначуку за тепле приймання та відмінну організацію заходу».

Розмова про важливість співробітництва щодо просування Гуцульщини як Етнорегіону триває. Як і триває сьогодні щорічний захід «Великдень у Космачі», на який запрошені юні таланти з Кутської ТГ.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *