Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Донорська кров для поранених військовослужбовців

Донорська кров для поранених військовослужбовців

01 листопада у Кутській громаді відбувся благодійний захід із забору крові для поранених військовослужбовців. До благородної справи долучилися небайдужі жителі громади, внутрішньо переміщені люди, а також працівники селищної ради, міської лікарні, освіти й місцевої пожежної охорони. Перед безпосереднім забором кожного оглянули фахівці «Прикарпатського обласного центру служби крові ІФ ОР», провели визначення групи крові. За результатами огляду робили висновок щодо відсутності протипоказань донорів та допуску до заборів.

В результаті, донорами стали 60 людей, 5 – не допущено. Ставши донором можна не тільки зробити добру справу і врятувати життя, а й покращити стан свого здоров’я, оскільки після забору крові відбувається оновлення організму – зазначають лікарі. Висловлюємо подяку всім, хто долучився до заходу та став донором.

Така акція не одноразова, тому, наступного разу чекаємо ще більше охочих, щоб у такий спосіб підтримати наших поранених військовослужбовців та Збройні сили України загалом.

Разом до Перемоги!??

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *