Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні відбулася дванадцята сесія Кутської селищної ради VIII демократичного скликання. На засіданні головував Дмитро Павлюк – селищний голова. Перед розглядом порядку денного, традиційно хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів АТО.

Під час засідання депутати розглянули 12 основних питань, 45 – земельного характеру. До порядку денного додатково було внесено 3 питання, які вимагали термінового вирішення.

Також депутати розглянули та проголосували за два звернення. Це – звернення Кутської селищної ради до Кабінету Міністрів України щодо забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на психолого – педагогічні та корекційно – розвиткові послуги в інклюзивно – ресурсних центрах та звернення Кутської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості погіршення фінансової спроможності місцевого самоврядування.

З усіх питань прийняті відповідні рішення. З матеріалами сесії можна ознайомитися, перейшовши на офіційний сайт Кутської селищної ради за таким посиланням: https://kuty-rada.gov.ua/documents/materiali-sesij-2021

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *