Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Квітневе засідання виконкому: всі рішення прийняті одностайно

Квітневе засідання виконкому: всі рішення прийняті одностайно

До порядку денного засідання, яке відбулося сьогодні, 28 квітня, під головуванням Кутського селищного голови Дмитра Павлюка, увійшли 10 питань, з урахуванням «Різного».

Унаслідок підготовлених службою у справах дітей проєктів рішень винесені відповідні ухвали: взяті під соціальний супровід три сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах; наданий статус дитини-сироти неповнолітньому; розглянуте питання тимчасового влаштування неповнолітнього; закріплене право користування житлом за дитиною-сиротою та призначений опікун над її майном до досягнення повноліття.

Затверджена калькуляція, яка стосується збору та вивезення твердих побутових відходів. Відповідно до неї від першого травня ц.р. вартість вивозу від обійстя одного мішка зі сміттям обходитиметься його власнику 30 грн., одного кубічного метра ТПВ – 300 гривень.

Нещодавно пресслужба селищної ради вже інформувала, що Кутська підстанція екстреної (швидкої) медичної допомоги отримає повнопривідний автомобіль класу B. Чергове рішення членів виконкому стосувалося визнання КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» таким, що надає важливі соціальні послуги населенню нашої територіальної громади.

Після цього присутні перейшли до розгляду заяв та відношень громадян. Усі рішення – позитивні. Статус гірського наданий 4 особам, присвоєні адресні номери житловим і нежитловим будинкам та спорудам (звернулися 3 особи), матеріальна допомога буде надана 7 заявникам.

Голосування під час засідання були одностайними.

У «Різному» старости населених пунктів тергромади отримали для заповнення форми щодо Стратегії її розвитку.

Також упродовж засідання та у «Різному» йшлося про дотримання правил благоустрою територій, утримання та обслуговування доріг, потребу у виконанні берегоукріплювальних робіт на р.Черемош, налагодження співпраці з Білоберізькою ОТГ щодо вивезення твердих побутових відходів тощо.

З переважної кількості питань додатково інформував присутніх Кутський селищний голова Дмитро Павлюк.

Натомість старости доповіли про виконання поставлених завдань, а також довели до відома присутніх питання та побажання жителів ввірених їм населених пунктів.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *