Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

07 жовтня відбулася одинадцята сесія Кутської селищної ради VIII демократичного скликання. Головував на ній Дмитро Павлюк – селищний голова. Перед розглядом порядку денного, за пропозицією голови, хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблим воїнам АТО.

Під час засідання депутати розглянули 111 питань, 88 з яких земельного характеру. До порядку денного додатково було внесено 8 питань, які вимагали термінового вирішення.

Одним із основних питань, що розглядалося – це внесення змін до бюджету громади. Включено до дохідної та видаткової частини кошти соціально – економічного розвитку від народного депутата Володимира Тимофійчука та кошти екологічного фонду від депутата Івано – Франківської обласної ради Сергія Басараба.

Голосували у цей день депутати Кутської селищної ради також за проєкти рішень, які стосувалися питань освіти, культури та комунального майна.

Зокрема, до порядку денного було внесено звернення депутата Кутської селищної ради Любові Андрейчук щодо покращення якості мобільного зв’язку оператора «Київстар». А також звернення фракції «Європейська Солідарність» про необхідність підвищення пенсії і виплати додаткової (тринадцятої) пенсії пенсіонерам, пенсія яких нижча 3866 грн..

За пропозицією депутата Кутської селищної ради Богдана Чепиги буде створено робочу групу для вивчення питання взяття на баланс ради газових мереж.

З усіх питань прийняті відповідні рішення. З матеріалами сесії можна ознайомитися, перейшовши на офіційний сайт Кутської селищної ради за таким посиланням: https://kuty-rada.gov.ua/documents/materiali-sesij-2021

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *