Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Пленарне засідання п’ятої сесії Кутської селищної ради

Плідна сесія селищної ради: розглянуті 26 питань

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, в приміщенні Кутського професійного ліцею відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Кутської селищної ради восьмого демократичного скликання під головуванням Кутського селищного голови Дмитра Павлюка.

До порядку денного увійшли 26 питань, з урахуванням «Різного».

На початку засідання секретар ради Сергій Колотило оголосив про утворення двох депутатських фракцій: ВО «Батьківщина» та ПП «За майбутнє».

Упродовж сесії були прийняті рішення з питань внесення змін до бюджету Кутської селищної територіальної громади, стратегічного розвитку нашої громади на 2022-2027 роки, підтримки малого та середнього підприємництва громади на 2021-2025 роки, передачі майна громади на баланс бюджетних та комунальних установ, оновлення містобудівної докуметації, тощо.

Ряд ухвалених рішень стосувався медичної галузі, галузей освіти і культури та комунальної сфери.

Затверджена антикорупційна програма.

Розглянуті 40 заяв і звернень.

Із шести депутатських звернень чотири звернення знайшли підтримку під час голосування. Це – щодо відновлення роботи у Кутах банківських відділень Ощадбанку та Приватбанку, подальшого (після 1 вересня ц.р.) повноцінного функціонуваня місцевого відділення Укрпошти, належного забезпечення медичних працівників та вакцинування.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *