Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Міжнародним днем волонтера

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Міжнародним днем волонтера

Вже понад кілька десятків років у календарі свят 5 грудня позначене як Міжнародний день волонтера. Проте в Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Зокрема, після початку військових дій росії цей рух став ще активнішим. І сьогодні волонтери не тільки нашої країни, а й багатьох інших країн світу, в короткі строки знаходять для допомоги бійцям все, що тільки треба, тим самим наближаючи нашу Перемогу. Допомагають людям, які через війну змушені були покинути свої домівки.

В умовах війни, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а в різний спосіб допомагають країні, стає дедалі більше.

Тому, сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів – людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей.

Бажаю кожному із вас міцного здоров’я й добробуту, витримки й стійкості духу. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших і повертається до вас людською вдячністю.

З вірою у нашу спільну Перемогу добра над злом!

З повагою селищний голова Дмитро Павлюк

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *