Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Минув рік, як завдяки реформі децентралізації утворилося нове територіальне об’єднання – Кутська ТГ.

Представники депутатського корпусу та посадові особи місцевого самоврядування взяли на себе високу відповідальність та продемонстрували успішну динамічну діяльність задля втілення в життя першочергових завдань організаційного характеру та розвитку громади загалом.

Забезпечення на теренах Кутської ТГ подальшого добробуту і благоустрою залежить від того, наскільки якісно та по-господарськи й надалі вдаватиметься скористатися отриманими від держави повноваженнями, обов’язками, ресурсами та відповідними для цього інструментами.

У Кутській територіальній громаді обраний саме такий шлях та орієнтир – спільна праця на її благо та процвітання. Бажаю усім нам подальшої гарної тенденції розвитку, виважених і мудрих рішень, незаперечних здобутків.

Миру, міцного здоров’я, наснаги у вирішенні непростих завдань сьогодення, невичерпного енергії у справі служіння інтересам рідної громади! З Днем місцевого самоврядування!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *