Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Шановні жителі громади! Вітаю вас із визначним державним святом – Днем Конституції України!

Шановні жителі громади! Вітаю вас із визначним державним святом – Днем Конституції України!

26 років тому був прийнятий основний закон держави, який визначив курс розвитку нашої країни. Заклав правовий фундамент для будівництва незалежної та суверенної України.

Констититуція України зафіксувала верховенство закону, закріпила право на приватну власність, утвердила державну символіку і державний статус української мови.

Саме Конституція вперше закріпила для територіальних громад право здійснювати місцеве самоврядування. Ця Конституція ввібрала в себе споконвічну волю українців творити свою долю, реалізовувати невичерпний потенціалнації, вибудовувати нову європейську державу.

Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки і гарантує ці права. Поряд з правами, Конституцією закріплено і цілий ряд обов’язків. Одним з таких є захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. І сьогодні весь український народ виконує цей конституційний обов’язок, обороняючи нашу державу на фронті та в тилу від російського агресора.

І ми вистоїмо!
Ми відвоюємо!
Ми захистимо!

Україна-це наша держава! Це наша рідна земля! Тож від щирого серця зичу усім здоров’я, щастя, достатку, миру, сили і наснаги в усіх добрих справах і нехай мрія про мирне майбутнє України окрилює нас на нові звершення, на перемогу над російським ворогом, в ім’я незалежної, демократичної, процвітаючої України. А успіх прийде неодмінно!

Слава Україні!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *