Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЩЕ ОДНА ПРОЕКТНА ПЕРЕМОГА: ПОНАД ОДИН МІЛЬЙОН 250 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ВЛАШТУВАННЯ ЦНАПУ У ЦЕНТРІ ГРОМАДИ – КУТАХ

ЩЕ ОДНА ПРОЕКТНА ПЕРЕМОГА:

ПОНАД ОДИН МІЛЬЙОН 250 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

НА ВЛАШТУВАННЯ ЦНАПУ У ЦЕНТРІ ГРОМАДИ – КУТАХ

На  влаштування ЦНАПу (Центру Дії) Кутська селищна рада отримає з держбюджету 1252,6 тис. гривень.

Таке рішення міністерської комісії з відбору об’єктів, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг. Мова про Міністерство цифрової трансформації України.

Про те, скільки зусиль доклало керівництво нашої територіальної громади на чолі з селищним головою Дмитром Павлюком, аби потрапити до переліку рад, на території яких об’єкти (ЦНАПИ) будуть влаштовані на 90 відсотків за державні кошти, свідчить таке: тільки 5 рад із Івано-Франківської області отримали «щасливий квиток». Сума коштів, виділена для Кутської СР, – друга за величиною. Співфінансування з місцевого бюджету – 10 відсотків.

«Це справжній командний успіх нашого цілеспрямованого колективу за участю представників депутатського корпусу, – каже Дмитро Павлюк. – Він став можливим також завдяки тісній співпраці Кутської селищної ради з профільним департаментом Івано-Франківської облдержадміністрації, відповідними вищими державними інстанціями. Було підготовлено десятки листів, клопотань, кошторисних зведень, були укладені відповідні угоди, прийняті важливі депутатські рішення».

Основний куратор із підготовки та написання проекту – керуючий справами виконкому селищної ради Ярослав Бринський.

ДОДАТКОВО.

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» (Центр Дії») утворений рішенням Кутської селищної ради №8-4/2021 від 11 березня 2021 року з затвердженням відповідних Положення та Регламенту, переліку адміністративних послуг, які надаються/надаватимуться виконавчими органами селищної ради й органами державної влади.

Рішенням виконавчого комітету Кутської селищної ради №14 від 31 березня 2021 року затверджені інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг.

Затверджений штатний розпис та структура ЦНАПу.

Центр надання адміністративних послуг, доки ремонтуватиметься основне приміщення, функціонує у стінах Кутської селищної ради.

Працівниками ЦНАПу на сьогодні надаються такі адміністративні послуги: зняття та взяття на реєстраційний облік, усі соціальні послуги (стосовно надання допомог, субсидій та пільг), у т. ч. спеціалістами селищної ради у старостатах сіл громади в рамках реалізації програми «Соціальна громада».

Як уже сповіщалося, від липня ц.р. відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконуватиме повноваження із Державної реєстрації актів цивільного стану (видавати свідоцтва про шлюб, народження та смерть).

Також у працівників ЦНАПу можна отримати інформацію та консультації щодо послуг, які надаються.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *