Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВІТАЄМО РОМАННУ АРТИМ’ЮК – СПОРТСМЕНКУ З КУТСЬКОЇ ТГ!

ВІТАЄМО РОМАННУ АРТИМ’ЮК –

СПОРТСМЕНКУ З КУТСЬКОЇ ТГ!

У середині травня ц.р. у місті Коломиї відбувся чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед дівчат, де успішно виступила Романна Артим’юк, уродженка села Великого Рожина.

Виступаючи у складі команди Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко» у ваговій категорії до 47 кг, спортсменка спромоглася набрати у сумі 242,5 кілограмів (50 кг – жим лежачи, 92,5 кг – присідання, 100 кг – станова тяга).

Цей результат дозволив нашій краянці виконати норматив «кандидата у майстри спорту України» серед дівчат.

Усе завдяки наполегливості самої спортсменки, професійним методикам, знанням і вмінням першого її наставника Романа Крицкалюка та тренера-активіста Володимира Гайферука.

Романна Артим’юк уперше почала заявляти про себе у силовому виді спорту «пауерліфтингу» в середині 2019 року.

Відтоді вона – чемпіонка України серед ДЮСШ (2019 р.), абсолютна чемпіонка області у ваговій категорії до 47 кг (2020 р.), абсолютна чемпіонка області в окремій дисципліні «жим лежачи» (2020 р.), чемпіонка області у ваговій категорії до 47 кг у жимі лежачи (2021 р.), срібна призерка чемпіонату України у жимі лежачи (2021 рік).

Кутська селищна рада в особі Дмитра Павлюка, відділ культури, туризму, молоді та спорту, всі жителі нашої громади вітають Романну Артим‘юк та її тренерів з черговим успіхом у кар’єрі, бажають здоров’я, сил, натхнення задля підкорення нових вагомих висот, зокрема виконати черговий норматив – «майстра спорту України».

Очікуємо та зичимо звитяг не тільки на національному, а й на міжнародному рівні.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *