Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні, з нагоди відзначення 105-ї річниці проголошення Акту Злуки українських земель, Дня Соборності України і Пам’яті Героїв Крут відбувся тематичний конкурс малюнків “Разом, ми сила” серед вихованців Кутської дитячої художньої школи ім. І.Брошкевича.

Сьогодні, з нагоди відзначення 105-ї річниці проголошення Акту Злуки українських земель, Дня Соборності України і Пам’яті Героїв Крут відбувся тематичний конкурс малюнків “Разом, ми сила” серед вихованців Кутської дитячої художньої школи ім. І.Брошкевича.

На свято завітали секретар Кутської селищної ради Сергій Колотило та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Володимир Подоляк.
У тематичному конкурсі “Разом, ми сила” взяли участь вихованці викладачів Марії Михайлишин, Тетяни Березюк, Марії Гончарової, Наталії Сащук. У своїх малюнках юні таланти передали власні творчі ідеї та враження, любов до Батьківщини і рідного краю, тепло щирих сердець і молитовну підтримку нашим Захисникам. Дитячі роботи та патріотичні листівки будуть передані воїнам на передову.

Творчий конкурс проходив у двох номінаціях:
“Декоративний живопис” і “Графіка”.
До вашої уваги переможці конкурсу в номінації “Декоративний живопис”:
І місце – Владислава Білоусяк, Євгенія Воротняк
ІІ місце – Каріна Гуменяк, Єва Бортейчук;
ІІІ місце – Євген Бобровський, Віктор Лукинчук, Ангеліна Данищук, Христина Семегин.
Переможцями в номінації “Графіка” стали:
І місце – Ярина Боднарук, Євгенія Гасяк;
ІІ місце – Любов Березюк, Катерина Ігнатюк, Олександра Слижук;
ІІІ місце – Наталія Бринська, Ангеліна Андрецуляк.

За оригінальність і цікавий творчий задум були відзначені учні: Зоряна Ігошин, Христина Тарновецька, Анастасія Воротняк і Анастасія Прокоп’юк. Сергій Колотило та Володимир Подоляк провели нагородження переможців конкурсу, а також вручили грошову винагороду Євгенії Гасяк, вихованці викладача Марії Михайлишин за успішне представлення Кутської ТГ, участь в обласному проекті-виставці і поетичному читанні “НЕЗЛАМНА МУЖНІСТЬ ПОКОЛІНЬ” приуроченому 80-й річниці Української Повстанської Армії, який проходив у місті Галич.

Дякуємо викладачам та вихованцям Кутської художньої школи за організацію і проведення тематичного конкурсу, за патріотичне виховання підростаючого покоління, за любов до рідної землі.

Дякуємо воїнам ЗСУ за спокій і можливість навчатися й працювати!

РАЗОМ, МИ СИЛА!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *