Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Турбуємось про родини Героїв

Турбуємось про родини Героїв

Відповідно до рішення виконкому Кутської селищної ради від 23 травня 2024 року № 75 «Про оздоровлення членів сімей полеглих захисників України, зниклих безвісти та сімей поранених військовослужбовців, які захищають Україну від військової агресії російської федерації у закладах оздоровлення та відпочинку в Івано-Франківській області в населених пунктах, віднесених до категорії гірських» у період з 09 по 14 червня 2024 року оздоровилися члени сімей полеглих захисників України та зниклих безвісти військовослужбовців Кутської селищної територіальної громади.

🙂 Родини гостинно прийняв один з найкомфортабельніших готелів Івано-Франківщини – «WELLLAND», що у місті Яремче. Для них наші партнери підготували комфортне перебування, цікаве дозвілля та смачне харчування.

🌳🌲 Завдяки чудовому розташуванню комплексу «WELLLAND», під супроводом гіда Сергія, вдалося організувати прогулянки з видом на Карпатську місцевість. ⛰ Здійснили похід на місцеву гору Маковиця та водоспад Пробій. 🌲Побували в Гедзьо – парк легенд. 🪻 Відвідали етнопарк «Гуцул Ленд», який знаходиться у Буковелі та є етнографічним комплексом просто неба, де можна почути історії з життя та побуту горян Українських Карпат та побачити на власні очі, як у природних умовах проживають свійські, екзотичні та дикі тварини.

🤗 Всі заходи стали можливими у результаті злагодженої співпраці Кутської селищної ради та адміністрації готелю «WELLLAND». Наші партнери дарували своє тепло і турботу, загалом, працювали над тим, щоб рідні наших захисників, які змушені важко переживати біль утрати змогли відновитися емоційно та фізично.

🙌 Щиро сподіваємося, що оздоровча програма забезпечила цікаве дозвілля для всіх відпочиваючих, а позитивні враження допомогли відволіктися від своїх звичних буднів.

Відпочинок організований відповідно до Програми соціального захисту населення Кутської селищної ради.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *