Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У Кутах відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня Прапора України

У Кутах відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня Прапора України

Державний Прапор – це символ нашої незалежної Батьківщини, втілення національної єдності, честі та гідності. Це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, героїчний, водночас, трагічний шлях. Наш прапор – сьогодні на передових рубежах захисту нашої держави із нашими захисниками. Майорить над усіма звільненими від окупантів українськими містами й селами і буде повсюди, де має бути за правом.
Кожен українець із задоволенням долучається до таких урочистостей, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

24 серпня відбулися заходи приурочені Дню Незалежності України та Дню Державного Прапора України, які розпочали урочистим підняттям синьо-жовтого прапора.
Право підняти стяг надали вихованцям організації Пласт НСОУ. У центрі Кутів урочисто звучав Гімн України.
Хвилиною мовчання вшанували пам`ять усіх Героїв, які віддали свої життя за Україну.
Після підняття Державного стягу Кутський селищний голова Дмитро Павлюк звернувся до присутніх: “Бажаю всім витримки, єдності, сили духу, адже саме ці якості допомагають нам у боротьбі з російським агресором”.
Привітальне слово мала директорка Кутської художньої школи імені Івана Брошкевича Марія МИХАЙЛИШИН.
Чудовими патріотичними музичними композиціями привітали присутніх дівчата ансамблю бандуристок Сонячна Струна / Słoneczna Struna / Solar String Будинку культури селища Кути.
На підтримку ЗСУ на Вічевому майдані пройшла благодійна виставка – продаж творчих робіт учнів Кутської художньої школи імені Івана Брошкевича та учасників духовного патріотичного дитячого табору ПЦУ Св. Володимира Великого та прп. Антонія Падевського. Долучилися до благодійного заходу й вихованці організації Пласт НСОУ.
З метою вшанування пам`яті Героїв Кутської громади в центральній частині селища, Кутською селищною радою встановлено світлодіодний екран із зображеннями Героїв, які поклали свої життя за нашу неньку Україну.
Віримо, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі, захистити Незалежність та Свободу держави.
??Слава Україні! Героям Слава! ??
??Слава ЗСУ!??

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *