Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗУСТРІЧАЛИ СЬОГОДНІ ЧЕРКАЩАН

У КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗУСТРІЧАЛИ СЬОГОДНІ ЧЕРКАЩАН

Сьогодні, 29 вересня, Кутську територіальну громаду в рамках знайомства з нашим краєм та обміну досвідом відвідала чисельна делегація з Черкащини, основу якої склали голови тамтешніх територіальних громад.

Хоча програма візиту тривала за скороченим графіком, усе ж вона була насиченою і повчальною для обох сторін. Після дещо офіційної розмови, яка відбулася у Будинку культури центру Кутської громади, селищний голова Дмитро Павлюк і секретар селищної ради Сергій Колотило виступили для почесних гостей гідами, познайомивши їх із істирико-культурними пам’ятками та ландшафтними принадами Кутів і Тюдова.

Також до Кутів завітав Печеніжинський селищний голова Ігор Довірак. Він та його команда як перешопрохідці громадоутворення на Івано-Франківщині, володіють безцінним досвідом, яким не соромно скористатися.

Наш край, наща територіальна громада дуже сподобалася гостям, і вони в особі Дмитра Павлюка запросили представників Кутської спільноти нанести візит у відповідь. Зустрічали голів територіальних громад також заступники Кутського селищного голови Анатолій Кіщук та Андрій Василькевич, керуючий справами виконкому Ярослав Бринський, начальник відділу-головний бухгалтер Єлізавета Гелевич, представники відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Володимир Подоляк та Ольга Яремчук.

Водночас в один голос члени делегації відзначали, що неозброєгим оком помітно, що з таким керівництвом Кутська громада рухається у вірному напрямку. Досвідом діяльності Кутської дитячої художньої школи ім. Івана Брошкевича ділилася з черкащанами її очільник – Марія Михайлишин. Про історію римо-католицького костьолу розповів о. Григорій. На завершення була концертна програма за участю ансамблю бандуристок “Сонячна струна” та оркестру «Хвилі Черемошу». Керівник Кутської дитячої школи мистецтв – Людмила Миронюк.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *