Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Відбулося відкриття «Меморіалу Героїв» Воїнам, що загинули під час російсько-української війни

На вшанування загиблих військових

Відбулося відкриття «Меморіалу Героїв» Воїнам, що загинули під час російсько-української війни

Сьогодні, 23 червня, у місті Косові на Майдані Незалежності відкрили «Меморіал Героїв» пам’яті захисників Косівського району, які віддали своє життя в боротьбі за свободу України від російського агресора.

На відкритті вшанували пам’ять 64 жителів Косівського району, які загинули протягом дев’яти років війни рф проти України. На урочистості прийшли родини загиблих військовослужбовців, їхні друзі й побратими, представники влади, жителі району. Всечесні отці відправили панахиду та спільну молитву. Опісля «Меморіал Героїв» освятили.

Зі словами скорботи виступили голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та очільники територіальних громад.

Відтепер увіковічені імена наших місцевих військовослужбовців, які віддали своє життя заради майбутнього України, заради кожного з нас. Сьогодні ми завдячуємо кожним новим днем нашим Захисникам і Захисницям. Ще ніколи український народ так не залежав від наших хоробрих військовослужбовців, які з перших днів війни проти росії залишили рідні домівки та близьких людей, показуючи всьому світові любов до Батьківщини.

Вічна пам’ять Воїнам! Слава Україні! Слава українським Захисникам!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *