Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ !

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ !

Діяльність Кутської селищної ради під керівництвом селищного голови Дмитро Павлюк розпочалася 03 грудня 2020 року. Таким чином стартувала новітня історія Кутської територіальної громади.

За час, що минув відтоді, місцева рада та її виконавчий комітет прийняли чимало важливих рішень. Одне з таких – відзначати День Кутської громади 21 вересня, у релігійне свято Різдво Пресвятої Богородиці (Друга Пречиста).

21 вересня цього року з нагоди свята, яке пройшло у Будинку культури с-ща Кутів, відбулися урочистості та концерт. Благословили народження та відзначення Дня громади о. Андрій та о. Михайло.

До присутніх у залі, всіх мешканців громади з вітальним словом звернувся голова селищної ради Дмитро Павлюк, а також старости сіл.
Старости повідали про «родзинку» своїх населених пунктів. На сцені у якості представників єдиної команди також побували заступники селищного голови Анатолій Кіщук та Андрій Василькевич, керуючий справами виконкому Ярослав Бринський.

У цей святковий день відбулася прем’єра Гімну Кутської громади, слова та музику до якого написав Богдан Фединчук. У ролі першого виконавця та аранжувальника виступив Тарас Онисим’юк.

Під час концерту прозвучали вітання у виконанні Інни Маковської, вокальної групи Кутського ліцею, оркестру Кутської школи мистецтв, дуету Марічки та Іванки, Романи Подоляк, сімейного ансамблю Воротняків та Марії Кричун.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *