Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСНОГО НАБОРУ – «КАРПАТСЬКУ ЕКО ПАСІКУ»

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСНОГО НАБОРУ – «КАРПАТСЬКУ ЕКО ПАСІКУ»

Учора, 9 липня ц. р., під час форуму «Карпати – 30» були оголошені підсумки Конкурсу ініціатив карпатських громад. Громади Карпатського регіону, переможці відповідних наборів 2021 року, отримають майже 8 млн. грн. з обласного бюджету та понад 9 з половиною млн. грн. із державного на реалізацію 80 проєктів у чотирьох областях України – Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій.

Серед переможців одного з конкурсних наборів (пріоритет «природна спадщина») – представництво Кутської територіальної громади: громадська організація об’єднання пасічників «Карпатська еко пасіка». Грантові кошти підуть на створення Центру промоції бджільництва Карпатського регіону (I етап). Сертифікат із цього приводу був вручений селищному голові ДМИТРУ ПАВЛЮКУ, так як Кутська селищна рада – партнер цього проєкту.

Зазначений конкурсний набір проведений у рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку», що реалізується Мінрегіоном та Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» у партнерстві з обласними адміністраціями зазначених областей. Він фінансується за рахунок коштів держбюджету, отриманих від Європейського Союзу, з дольовою участю з бюджету місцевої територіальної громади.

Вітаємо громадську організацію об’єднання пасічників «Карпатська еко пасіка» з відмінним успіхом, а також переможців із сусідніх тергромад.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *