Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Засідання виконкому УСІ РІШЕННЯ ПРИЙМАЛИСЯ ОДНОГОЛОСНО

Засідання виконкому УСІ РІШЕННЯ ПРИЙМАЛИСЯ ОДНОГОЛОСНО

Сьогодні селищний голова Дмитро Павлюк провів чергове засіданя виконавчого комітету селищної ради. Члени виконкому розглянули ряд важливих питань.

З основних: заслухали інформацію директора КНП «Кутська міська лікарня» Ярослава Грабовецького «Про роботу закладів охорони здоров’я селищної ради щодо виконання статутних вимог за перше півріччя 2023 року». Заслухали та обговорили «Звіт про результати проведення моніторингу Плану заходів на 2022-2024 року з реалізації стратегії розвитку Кутської селищної територіальної громади за 2022 рік», по якому доповіла Зоя Кахнікевич – начальник відділу економічного розвитку, підприємництва, регуляторної діяльності та міжнародного співробітництва Кутської селищної ради.

Розглянули питання підготовлені службою у справі дітей, що стосувалися затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, надання статусу дитини постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів малолітнм, про надання статусу дитини позбавленої батьківського піклування неповнолітнім та встановлення піклування над дітьми.

Також розглянули питання про призначення та реєстрацію помічника дієздатній фізичній особі, про затвердження висновку органу опіки і піклування про доцільність призначення опікуна, про затвердження висновку органу опіки і піклування про доцільність призначення піклувальника. Члени виконавчого комітету розглянули питання, що стосувалися заяв та відношень громадян. Усі рішення позитивні.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *