Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Засідання виконкому УСІ РІШЕННЯ ПРИЙМАЛИСЯ ОДНОГОЛОСНО

Засідання виконкому УСІ РІШЕННЯ ПРИЙМАЛИСЯ ОДНОГОЛОСНО

Учора, 29 вересня, селищний голова Дмитро Павлюк провів чергове засіданя виконавчого комітету селищної ради. Члени виконкому розглянули ряд важливих питань.

Перші троє, підготовлені службою у справі дітей, стосувалися зняття та взяття з/під соціального супроводу сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, а також – затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

Чимало часу членами виконкому було присвячено розгляду питання щодо підготовки об’єктів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Доповідачами виступили профільні керівники структурних підрозділів селищної ради або їх представники.

Загрозливою залишається ситуація із ціною на газ, яка зросла практично учетверо для органів місцевого самоврядування. З приводу вирішення болючого для тергромад питання Кутська селищна рада в особі Дмитра Павлюка спільно з головами інших територіальних громад, що є членами відповідних асоціацій обласного та всеукраїнського рівня, долучилися до загальних звернень, які направлені на адресу Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України.

Також члени виконавчого комітету розглянули 33 питання, що стосувалися заяв та відношень громадян. Усі рішення приймалися одноголосно.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *