Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАТВЕРДЖЕНИЙ ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ

Сьогодні, 28 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради під керівництвом селищного голови Дмитра Павлюка. На початку засідання члени виконкому затвердили звіт про виконання бюджету Кутської селищної територіальної громади за I півріччя 2021 року. З урахуванням міжбюджетних трансфертів, дохідна частина склала понад 57,1 млн. грн. (власні надходження – понад 11,9 млн. грн.), видаткова – майже 54,8 млн. гривень.

Виконання власних затверджених показників по доходах загального фонду становить 121,7 відсотка, тобто маємо значне перевиконання. Основну питому вагу у складі зазначених доходів займає податок на доходи фізичних осіб (62,7 відсотка), далі йдуть надходження від сплати єдиного податку (24 відсотки), акцизного податку (9,5 відсотка), податку на нерухоме майно (3 відсотки) та земельного податку й орендної плати за землю (2,6 відсотка), але заключна позиція у відсотках значно зросте, адже пік земельних платежів припадає саме на липень-серпень, що буде відображене у наступному звітному періоді.

Завтра звіт про виконання бюджету громади мають схвалити депутати. Друге питання порядку денного було присвячене стану роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до виконкому селищної ради у I півріччі 2021 року, та виконавської дисципліни.

За звітний проміжок часу на адресу виконавчого комітету селищної ради надійшли 832 звернення, 673 із яких вирішені позитивно. Щодо решти – були надані відповідні роз’яснення, вмотивовані з точки зору чинного законодавства. Насамкінець члени виконкому розглянули 28 заяв та відношень, які надійшли від громадян та організацій.
Переважна кількість ухвалених рішень стосувалися уточнення та присвоєння адресних номерів житловим будинкам, надання одноразової матеріальної допомоги, виведення з членів особистого селянського господарства, надання статусу особи, яка проживає на території населеного пункту, якому надано статус гірського.

Також філія «Карпатська» АТ «Прикарпаттяобленерго», у відповідь на офіційне звернення, отримала від виконкому дозвіл на вирубку просік в охоронній зоні електропередач ПК-10 кВ, розташованих на території нашої громади. Участь у роботі виконкому взяли секретар селищної ради та старости сіл ТГ.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *