Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

26 квітня, на базі спортивного залу Кутського професійного ліцею відбулися змагання закладів освіти Кутської ТГ з волейболу серед юнаків.

26 квітня, на базі спортивного залу Кутського професійного ліцею відбулися змагання закладів освіти Кутської ТГ з волейболу серед юнаків.

Початку змагань передувала церемонія відкриття. З привітальним словом до учасників заходу звернулися Володимир Подоляк – начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради та Наталія Кравчук – директорка Кутського професійного ліцею.

Справжньою окрасою відкриття став виступ юних вихованок танцювального колективу Кутської школи мистецтв (керівник Христина Бондарєва). Самі ж змагання пройшли у чесній, спортивній, дружній боротьбі і завершилися з таким результатом:

?І місце – Кутський ліцей
?ІІ місце – Тюдівський ліцей
?ІІІ – Старокутський ліцей
ІV – Розтоківський ліцей

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та кубками, кращі гравці – пам’ятними призами.
Переможець цих змагань Кутський ліцей 03.05.2023 буде представляти нашу громаду в районній спартакіаді з волейболу серед юнаків в селі Рожнів.

Подяка суддівській колегії у складі головного судді Валерія Басараба- Якобчука та судді Дениса Ткаченка за кваліфіковану роботу, Тарасові Онисим’юку за музичний супровід.

Організатором змагань виступив відділ культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради.

Разом переможемо!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *