Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Кутській громаді відбувся пам’ятний захід до 37-х роковин Чорнобильської катастрофи

За роком спливає рік, а для України Чорнобиль залишається незагоєною раною. Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за маштабами рукотворного забруднення екологічної сфери.

Сьогодні, 26 квітня, в Кутській громаді відбувся пам’ятний захід до 37-х роковин Чорнобильської катастрофи. На заході були присутні жителі громади та представники Кутської селищної ради.

У спомині взяли участь: народний аматорський ансамбль бандуристок «Сонячна струна», вокальний ансамбль «Веселкові акорди» (керівник Лариса Чупринчук – Сахно), танцювальні колективи Кутської школи мистецтв (керівники Руслана Бельмега та Христина Бондарєва), Тарас Онисим’юк, Христина Будзан, Анастансія Лазорик, Василь Лазорик, Вікторія Джумарник, учні Кутського ліцею.

На знак данини пам’яті тим трагічним подіям та вшанування подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які ціною власного життя рятували Україну і світ від атомного лиха, присутні вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *