Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

30 жовтня 2022 року на футбольних полях Кутської громади проходив черговий тур чемпіонату Івано-Франківської області та Косівського району з футболу

30 жовтня 2022 року на футбольних полях Кутської громади проходив черговий тур чемпіонату Івано-Франківської області та Косівського району з футболу

На стадіоні «Авангард» імені М.П. Кушнірука в селищі Кути зустрілися місцеві «Карпати» та «Благо-Юність» с. Верхня. В упертій, безкомпромісній, цікавій та змістовній грі арбітрами цього матчу було зафіксовано результативну нічию 2:2. Цей результат дозволяє нашій команді закріпити свої позиції в середині турнірної таблиці чемпіонату області.

До речі, на тижні кутчани взяли старт у попередньому раунді кубку Івано – Франківської області і на виїзді в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 перемогли команду «Бескид» Надвірна, основний та додатковий час закінчився з рахунком 2:2. Також відбувся IV тур чемпіонату Косівського району, в якому змагається 8 команд, 2 з яких, з Кутської громади.

Результати туру:
? «Черемош» Слобідка – «Кремінь» Пістинь з рахунком 2:0
? ФК «Космач» – «Карпати – 2» Кути з рахунком 3:3

Наразі після 4 зіграних матчів впевнено лідирує «Черемош» Слобідка зі стовідсотковим результатом набравши всі можливі 12 очок, «Карпати-2» Кути посідають 6 місце, маючи у своєму активі 4 залікові очки.

Наступного туру, який відбудеться 06.11.2022 ці команди зіграють між собою в селищі Кутах на стадіоні «Авангард» імені М.П. Кушнірука.
Щиро дякуємо нашим захисникам за те, що у воєнний час ми маємо можливість підтримувати спортивну молодь і навіть проводити змагання.

Слава Україні! ВІРИМО ЗСУ!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *