Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЧЕМПІОНАТ КУТСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ: ВИЗНАЧИЛИСЯ ПЕРЕМОЖЦІ СЕРЕД ДОРОСЛИХ КОМАНД ТА У КОМПЛЕКСНОМУ ЗАЛІКУ

ЧЕМПІОНАТ КУТСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ: ВИЗНАЧИЛИСЯ ПЕРЕМОЖЦІ СЕРЕД ДОРОСЛИХ КОМАНД ТА У КОМПЛЕКСНОМУ ЗАЛІКУ

У вихідні, що минули, у Кутах, на стадіоні «Авангард», відбувся заключний футбольний турнір із серії змагань, що проходять під егідою асоціації футболу Кутської селищної територіальної громади. Змагалися у ньому дорослі команди.

Тріумфували кутчани, які здобули 6 поспіль перемог, набравши максимум – 18 очок. На другому місці фінішували старокутчани: 5 перемог (15 балів). Третю сходинку посіли футболісти зі Слобідки: 3 перемоги (10 очок). Четверті – тюдівчани (9 балів), п’яті – розтоківчани (7 очок), шості – малорожинці (3 очки), сьомі – великорожинці (0 балів). Великий Рожин, не прибувши для участі у турнірі, подарував кожному з учасників по 3 очки, отримавши 6 технічних поразок із рахунком 0:3.

Доля першого місця вирішувалася у протистоянні між Кутами та Старими Кутами. Гра тривала з перемінним успіхом, та єдиний гол кучтан у ворота суперників у середині другої десятихвилинки вирішив долю «золотих» медалей.

Кращий гравець турніру – Тарас Боднарук (Кути), кращий бомбардир – Петро Сенюк (Старі Кути), кращий воротар – Сергій Оренчук (Розтоки).

Нагадаємо, що 3-4 липня боролися за нагороди дитячі команди, 10-11 липня – юнацькі. У комплексному загальному заліку (бралися до уваги усі протистояння упродовж липня: між дітьми, юнаками та дорослими) 1-е місце заслужено здобули Старі Кути (20 залікових балів), 2-е місце за Тюдовом (15 балів), 3-є місце в активі Слобідки (теж – 15 балів). Хоча тюдівчани та слобідчани набрали однакову кількість залікових балів, перші загалом набрали 36 очок усіма складами, а другі – 34-и, що й зіграло вирішальну роль. Усім переможцям та призерам вручені заслужені нагороди

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *