Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ФК «СОКІЛЬСЬКЕ» з ТЮДОВА – ВОЛОДАР БРОНЗОВИХ МЕДАЛЕЙ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ

ФК «СОКІЛЬСЬКЕ» з ТЮДОВА – ВОЛОДАР БРОНЗОВИХ МЕДАЛЕЙ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ

Напередодні Дня молоді відбулося урочисте нагородження футбольного клубу «Сокільське» (Тюдів) за зайняте третє місце у чемпіонаті Івано-Франківської області з футболу (1 ліга) сезону 2020-2021. Почесну місію здійснили Петро Клим – перший заступник голови Асоціації футболу Івано-Франківщини та Василь Сікора – її виконавчий директор.

25 нагород – саме стільки тюдівських футболістів, представників тренерського штабу та керівників клубу «забронзовіли» у минулі вихідні.
Індивідуальні визнання, а разом із ними й відзнаки, отримали Володимир Подоляк як кращий тренер в області та Іван Додяк – медаль «За заслуги», яка вручається за вагомий внесок у розвиток футболу Івано-Франківщини..

З видатним для нашої громади успіхом привітав бронзових призерів чемпіонату Дмитро Павлюк, назвавши подію справді історичною та пообіцявши і надалі сприяти розвитку футболу у громаді.

Володимир Подоляк у якості тренера ФК «Сокільське» відзначив, що сезон для його підопічних був виснажливим, зате завершення – радісним і піднесеним, а також віддав належне чудово організованій селекційній діяльності та належному фінансуванню клубу.

Напередодні нагородження, яке пройшло в урочистій атмосфері в «Панському дворі» Кутів, шляхом таємного голосування, за ініціативою Володимира Подоляка, були визначені троє кращих гравців команди. Ними стали Віталій Борсук (40 балів), Юрій Радиш – (39 балів) та Ігор Коржук і Володимир Рій (обоє – по 29 балів). Кращих, відзначених преміями, визначали гравці поміж собою.

Кращий бомбардир тюдівського клубу упродовж чемпіонату – Ігор Коржук. У 20 матчах він провів у ворота суперників 12 м’ячів. Серед запрошених почесних гостей перебували Василь Якимишин – Асоціації футболу Косівщини та Дмитро Колотило – староста села Тюдова. Усі члени ФК «Сокільське» сердечно дякують уболівальникам за гарячу підтримку як у рідних стінах, так і під час виїзних поєдинків.

Пресслужба Кутської селищної ради

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *