Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ ЧОЛОВІЧОГО ВОЛЕЙБОЛЬНОГО ТУРНІРУ З’ЯСОВАНІ

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ ЧОЛОВІЧОГО ВОЛЕЙБОЛЬНОГО ТУРНІРУ З’ЯСОВАНІ

Учора, 25 липня, на спортмайданчику СК «Авангард» селища Кутів завершився відкритий традиційний турнір із пляжного волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню Хрещення князем Володимиром нашої правітчизни. Неймовірно, але факт: прибули для участі у змаганнях аж 13 команд, тому матчеві зустрічі тривали до пізнього вечора!

По дві – зі Снятина, Хімчина та Кутів; по одній – із Києва, Івано-Франківська, Рожнова, Залуччя, Новоселиці, Річки та Річки/Кутів. Команди-учасниці були розподілені у чотирьох групах. Групова стадія минула у напруженій боротьбі. До півфіналу виходили лише переможці. Сильнішими за суперників на першому етапі виявилися волейболісти Снятина-1, Івано-Франківська, Залуччя та Старих Кутів, які пробилися до півфіналу турніру.

У півфінальних баталіях перемоги здобули снятинчани та івано-франківці. Залуччани (Ігор і Володя Нагорняки) та старокутчани (Назарій Пінчук і Василь Кузьменюк) зустрілися у поєдинку за 3-є місце. Залуччя, завдавши суперникам поразки з рахунком 2:1, здобуло бронзу. У видовищному фіналі волейболісти Снятина-1 (Михайло Тимчук і Денис Павлюк) здолали опір представників обласного центру (Володимира Яцишина та Влада Мороза) – 2:0, забезпечивши собі золоті медалі і переможний кубок.

Нагородження переможців і призерів святкового турніру здійснили голова селищної ради Дмитро Павлюк, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Володимир Подоляк та головний суддя змагань Володимир Смеречинський. Кращими гравцями змагань визнані Ігор Нагорняк і Влад Мороз. Фахівці відзначають не тільки масовість, а насамперед – якість волейбольних баталій. Пляжний волейбол прощається зі своїми шанувальниками не надовго: до Дня Незалежності. На уболівальників очікуватиме турнір-мікс, у якому змагатимуться змішані пари – чоловік і жінка.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *