Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У Кутській селищній раді відзначили спортивні досягнення юної тенісистки Анни Джолохави

У Кутській селищній раді відзначили спортивні досягнення юної тенісистки Анни Джолохави

В Кутській селищній раді відбулася зустріч з юною, талановитою, перспективною тенісисткою Анною Джолохавою з Кутів. Дівчинці 8 років. Тренується та змагається з 4-х років. Вихованка ДЮСШ міста Коломия (тренер Тарас Данилишин), перший тренер Валерій Севастьянов (м. Вижниця). Тренувалася в іспанській Академії тенісу Давіда Ферера. Член збірної Івано-Франківської області з тенісу.

Впродовж 2023 року взяла участь у понад 10 тенісних турнірах у своїй віковій категорії, в яких здебільшого перемагала, або була призеркою. Із-поміж турнірів виступала за межами України у містах Польщі (Варшава, Бєльсько – Бяла, Краків), Іспанії (Санта-Пола), Чехії (Брно), змагалася за чеський тенісний клуб «Гейзер» м. Карлові Вари.

В українських турнірах виступала у Києві, Львові, Ужгороді, Чернівцях, Луцьку, Тернополі, Тячеві. Поспілкувашись з Анею, заступник селищного голови Анатолій Кіщук та начальник Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк привітали дівчинку зі спортивними здобутками та нагородили грамотою за популяризацію тенісу, працьовитість, наполегливість, старанність, активну участь у змаганнях різного рівня та вагомий внесок у спортивні досягення Кутської ТГ.

Основним мотиватором юної тенісистки є дідусь Василь Баб’юк, який супроводжує та підтримує онучку під час всіх її змагань з тенісу. Василя Баб’юка також нагородили подякою Кутської селищної ради за вагомий внесок у розвиток тенісу та виховання підростаючого покоління у Кутській ТГ.

Бажаємо Анні та дідусеві міцного здоров’я, відмінних спортивних успіхів та нових перемог!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *