Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У КУТСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЗРОСТАЄ СПРАВЖНЯ ТЕНІСИСТКА

У КУТСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЗРОСТАЄ СПРАВЖНЯ ТЕНІСИСТКА

Анна Джолохава – зовсім юна кутчанка. Їй – 6 із половиною років. Тенісом займається з 4-річного віку. Не секрет, що теніс як вид спорту розвиває уважність, спритність, інтелект та багато інших умінь, а це початок шляху до найвищих вершин.

Незважаючи на юний вік, дівчинка демонструє відмінну техніку та вправність володіння ракеткою. При цьому за її спиною вже чимало стартів, а в домашній колекції «букет» із медалей, кубків, грамот та дипломів за зайняті призові місця у різноманітних турнірах та кубкових баталіях.

У минулому та нинішньому сезонах в активі Анни Джолохави 7 успішних виступів, під час яких юна тенісистка завоювала 3 перших місця. Її найперша спортивна зірочка зійшла у неповних 5 років. Виступ у місті Луцьку, де Анну відзначили дипломом як наймолодшу учасницю змагань, запам’ятається для неї та її рідних назавше.

У суботу-неділю, 21-22 серпня, Анна Джолохава вдало виступила у місті Коломиї, посівши 2 місце у дитячому тенісному фестивалі, присвяченому Дню міста. Рівень змагання був помаранчевим. Це означає, що вік учасників складав від 6 до 8 років.

Подальших успішних стартів і перемог Тобі, Анно, та здійснення спортивних мрій. Адже, крім тенісу, юну спортсменку цікавлять й інші види спорту.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *