Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Косівській ДЮСШ відбувся ХХІХ Міжобласний Новорічно – Різдвяний турнір з греко-римської боротьби на підтримку ЗСУ “РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ”.

В Косівській ДЮСШ відбувся ХХІХ Міжобласний Новорічно – Різдвяний турнір з греко-римської боротьби на підтримку ЗСУ “РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ”.

80 юних спортсменів з Тернопільської, Чернівецької та Івано – Франківської областей взяли участь у змаганнях. Кутську громаду пердставляли 12 вихованців КНП СК «Авангард» і тренер Володимир Острук.

Перед початком вирішальних сутичок відбулося відкриття турніру, де заслужені подяки за вагомий внесок, популяризацію греко – римської боротьби отримали майстри спорту Дмитро Павлюк і Володимир Острук.

З музичним привітанням, святковою колядою та вінчівками присутніх привітали народно – аматорський ансамбль бандуристок «Сонячна струна» Будинку культури селища Кути.

За підсумками змагань наші юні спортсмени здобули п’ять других і п’ять третіх місць.

Призерами стали:
?ІІ місце – Зюзін Артем, Попенюк Володимир, Будз Марк, Радул Михайло, Лазорик Максим.
?ІІІ місце – Мицкан Анатолій, Гулій Мартін, Кушнірук Микола, Близнюк Андрій, Лазорик Михайло.
Змагання пройшли у дружній спортивній атмосфері. Переможці та призери були нагороджені пам’ятними дипломами та медалями.

?Дякуємо тренеру відділення боротьби Володимиру Оструку за організаційну роботу, відповідальність та спортивну майстерність.

Вихованці КНП СК «Аванград» взяли участь у змаганнях за підтримки відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *